Dashboard Klantenservice

 

Service & Contact

Klantenservice staat bij ons hoog in het vaandel. Om te kunnen garanderen dat we iedere klant snel reactie kunnen geven verzoeken wij u zoveel mogelijk contact op te nemen via email of via de chat op de website.

We streven ernaar u binnen 2hr reactie te kunnen geven, in de praktijk is dit vaak (veel) eerder.
 
Email: info@sendingwines.be
 
Tel: 0031 55 - 506 4596;
Mobiel 00316 - 51 470 799

Maandag – Vrijdag: 9:00 – 17:30
 
Ook buiten openingstijden worden email berichten zo veel mogelijk gelezen.
 

Heeft u liever dat wij u terugbellen? Plaats hier een terugbelverzoek. Wij bellen u binnen 2hr terug.

 
 
 
 

Adresgegevens SendingWines / Vinologix

Engelanderweg 22
7361 CT, Beekbergen
(bezoek alleen mogelijk op afspraak)

Gegevens wijzigen?

Uw bedrijfsgegevens of uw afhaaladres kunt u zelf wijzigen bij Mijn Gegevens. Wij geven de wijzigingen dan voor u aan DPD door.

Betalen & Geldzaken

Verpakkingen
U bestelt verpakkingen via de SendingWines website. De factuur ontvangt u direct in uw mailbox. Als u een incasso machtiging heeft verstrekt wordt het bedrag na 2-4 weken geincasseerd. U kunt ook direct betalen via overboeking of IDEAL. 

Uw facturen kunt u nazien en downloaden bij 'Mijn Factuurarchief'. 


Verzendingen
De verzendingen worden elke maand achteraf gefactureerd. U ontvangt aan het eind van de maand een factuur voor de daadwerkelijk verrichte verzendingen in die maand, dit op basis van de opgave van DPD. De opgave bevat alléén verzendingen waarbij het pakket ook daadwerkelijk gescand is op het depot.

De factuur bevat de verzendingen tegen de vastgestelde tarieven. Uitgangspunt is dat er is verzonden in een VinologixBOX verpakking. Het systeem houdt bij hoeveel verzendingen u heeft verricht én hoeveel VinologixBOX verpakkingen u heeft gekocht. Indien u méér verzendingen verricht dan VinologixBOX verpakkingen heeft aangeschaft dan is er verzonden in een eigen verpakking of is een verpakking meerdere keren gebruikt. Er zijn dan 'losse verzendingen' verricht. Deze zijn 1 euro duurder dan een verzending in een Vinologix verpakking. Er wordt dan ook 1 euro extra in rekening gebracht per losse verzending. 

Aangezien wij slechts gedurende een korte periode bezwaar kunnen maken tegen de opgave van DPD, dient u een eventueel bezwaar uiterlijk tot 30 kalenderdagen na de factuurdatum bij ons te melden.